Muffins met Danone Yoghurt Natuur 1919 en bosbes
Muffins met yaourt nature Danone 1919 en bosbes
Ingredients (Voor 6 personen)
- 1 potje Danone nature 1919
- 350 g halfvolkorenbloem
- 120 g suiker
- 2 eieren
- 3 el koolzaadolie
- 200 g diepgevroren bosbessen (of verse naargelang het seizoen)
- 1 zakje bakpoeder
- 1 zakje vanillesuiker
- Fijn zout
Preparation
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Schep de yaourt Danone 1919 in een kom en voeg de suiker, de eieren, de bloem, het bakpoeder, de vanillesuiker, de olie en het zout toe.
- Meng alles tot een homogeen beslag.
- Voeg er voorzichtig de nog bevroren bosbessen aan toe.
- Verdeel het beslag over de individuele muffinvormen en laat 35 minuten bakken.
- Laat de muffins afkoelen en haal ze uit de vormen.