Materialen

NIEUWE BROCHURE: Darmgezondheid

4 Belgen op 10 hebben maagdarmklachten (1). En toch begrijpen de meeste mensen de rol van een goede darmgezondheid en darmmicrobiota niet. Bij Danone zien we het als onze missie om u en uw patiënten hierover te informeren.
21 mei 2024

Voedingsvezels: essentiële voedingscomponenten

Vezels zijn een voedingsbestanddeel met belangrijke gezondheidseffecten. Ze worden niet verteerd in de dunne darm en een voldoende inname wordt geassocieerd mat vele (soms minder bekende) voordelen. Ontdek onze nieuwe infographic voor meer informatie!
12 april 2023

Voeding ter ondersteuning van het immuunsysteem

Het immuunsysteem is het geheel van afweermechanismen van ons lichaam tegen lichaamsvreemde elementen, zoals infectieuze agentia (virussen, bacteriën en parasieten). Het systeem doet hiervoor een beroep op verschillende organen, weefsels en cellen, waaronder het spijsverteringsstelsel. Meer hierover...

Het belang van nutritie

Nutritie is het geheel van processen dat ons organisme toelaat alle nutriënten uit voeding op te nemen die nodig zijn voor de goede werking en groei van het lichaam. Raadpleeg onze infografiek voor meer info over de verschillende voedingsstoffen die we nodig hebben.