​EBOOK: VOEDING & ACTUALITEIT

Samenvatting
​Hoe men eet en wat men eet, varieert per land. Een hoeveelheid van empirisch bewijs heeft aangetoond dat de inname van voeding en het eetgedrag van kinderen wordt beïnvloed door heel wat interactieve factoren zoals de gemeenschap en de samenleving, familie en hun thuis.

Het symposium, georganiseerd door Danone Instituut Internationaal, dat in maart 2016 tijdens de derde Internationale conferentie van ‘Nutrition and Growth’ werd georganiseerd, heeft een uitzetting gegeven omtrent de rol van de ouders en de familiemaaltijden binnen de eetgewoontes van kinderen.

Het E-book, dat de inhoud van de conferentie bevat, alsook interviews en infografieken, geeft de synthese weer van het symposium, dat wordt voorgezeten door Olivier Goulet (Hôpital Necker Enfants Malades - Université Paris Descartes, France) en betreft :

  • Hulp voor ouders om het voorbeeld te geven omtrent gezonde eetgewoonten, Jaynes Fulkerson (University of Minnesota, USA)
  • De eetgewoonten van de Europese gezinnen en de kwaliteit van de voeding van kinderen, Luis Moreno (Universiteit van Zaragoza, Spanje)

De voordelen van eten in familieverband, Jess Haines (University of Guelph, Canada)

Ontdek hieronder de ebook dat heel wat interviews, infografieken, samenvattingen bevatten van tijdens de conferentie.

DOWNLOAD DE E-BOOK : http://www.danoneinstitute.org/family-meals-ebook/index.html