Koolsla met Danone natuur-saus

KOOLSLA MET Danone-SAUS - Coleslaw à la sauce velouté
Koolsla met Danone natuur-saus

Ingredients (Voor 4 personen)

  • ¼ witte kool (of 1 zakje van 250 g)
  • 2 middelgrote wortelen (of 1/2 zakje geraspte wortelen)
  • 1 potje Danone natuur
  • 1 tl mosterd
  • 2 el witte azijn
  • 1 el vloeibare honing
  • Peper en zout

Preparation

  1. Was de kool en schil de wortelen. Rasp de kool en de wortelen (of open de zakjes als je voor de snelle oplossing kiest).
  2. Meng in een kom de Danone, de azijn, de mosterd, de honing, de peper (en het zout naar smaak).
  3. Voeg de geraspte kool en wortelen toe en meng alles onder elkaar.
  4. Bewaar koel tot net voor het serveren.