Muffins met Danone Yoghurt Natuur 1919 en bosbes

Muffins au yaourt nature Danone 1919 et aux myrtilles
Muffins met yaourt nature Danone 1919 en bosbes

Ingredients (Voor 6 personen)

  • 1 potje Danone nature 1919
  • 350 g halfvolkorenbloem
  • 120 g suiker
  • 2 eieren
  • 3 el koolzaadolie
  • 200 g diepgevroren bosbessen (of verse naargelang het seizoen)
  • 1 zakje bakpoeder
  • 1 zakje vanillesuiker
  • Fijn zout

Preparation

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Schep de yaourt Danone 1919 in een kom en voeg de suiker, de eieren, de bloem, het bakpoeder, de vanillesuiker, de olie en het zout toe.
  3. Meng alles tot een homogeen beslag.
  4. Voeg er voorzichtig de nog bevroren bosbessen aan toe.
  5. Verdeel het beslag over de individuele muffinvormen en laat 35 minuten bakken.
  6. Laat de muffins afkoelen en haal ze uit de vormen.