Danone Logo

Danone updates over voedingExclusief voor gezondheidsprofessionals

Danone health affairs
STUDIE

STUDIE

Franse studie toont aan dat consumenten thuis zelf meer suiker toevoegen aan natuuryoghurt dan dat er alreeds in gezoete commerciële yoghurt zit.

Hoe zit dat in elkaar?
Make it with Vitalinea Plus Natuur

Make it with Vitalinea Plus Natuur

Bestel gratis het receptenboekje met de beste recepten ontwikkeld door diëtisten

iphone

Exclusieve voordelen voor Danone Health-abonnees

E-book: microbiota en pediatrie

E-book: microbiota en pediatrie

GMFH 2015 : potentiële impact op microbiota in de pediatrie

Instituut Danone Logo Instituut Danone
Danone Leerstoel door Prof. Tremblay

Danone Leerstoel door Prof. Tremblay

Dit jaar was het woord voor de universitaire leerstoel van het Danone Instituut aan Professor Angelo Tremblay (PhD, Department of Kinesiology, Laval University, Canada). Hij gaf op uitnodiging van professor F. Leroy een uiteenzetting op de Vrije Universiteit Brussel die als titel meekreeg « Yogurt: a long-standing food to help restrain modern disease », over de effecten van yoghurtconsumptie op vetzucht en de gevolgen ervan op het metabolisme.

Hoogtepunten ICD 2016

Hoogtepunten ICD 2016

Herbeleef het ICD 2016: hoogtepunten van het YINI-symposium

Yoghurt is rijk aan voedingsstoffen

Yoghurt is rijk aan voedingsstoffen

Yoghurt bevordert een gezonder voedingspatroon

 De consumptie van melk en yoghurt voorkomt tanderosie

De consumptie van melk en yoghurt voorkomt tanderosie

Koolzuurhoudende dranken, zure snacks en snoep verhogen het risico op tanderosie, terwijl melk en yoghurt tanderosie tegengaan.

Loading