Danone Logo

Als ontbijt is yoghurt ons niet onbekend. Echter kan je ook lekker koken met yoghurt.

In de Turkse keuken maken ze heel wat schotels klaar met yoghurt. In de Westerse keuken is dit nog niet zo gebruikelijk. Niettemin kan je yoghurt in heel wat varianten verkrijgen. Grieks, natuur of met een fruitsmaakje, yoghurt wordt dankzij zijn frisse smaak in heel wat gerechten gebruikt ter vervanging van room en andere producten.

Yoghurt is een ideaal bakingrediënt of een goed alternatief voor zure room in dipsauzen of dressings. Daarnaast is het ook geschikt voor sauzen, soepen of andere gerechten. In dit receptenboekje staan heel wat originele en eenvoudige recepten op basis van yoghurt en verse kaas.

Bestel* gratis voor u en uw patiënten het kookboekje "Eenvoudige en lekkere recepten"

Zin om jezelf dus eens te verwennen? Of moet je naar een familiefeest of homewarming? Kies dan voor een 'homemade' culinair cadeautje en verleid hen met één van onze heerlijke desserts zoals de smeuïge chocoladetaart met Petit Suisse. Makkelijk te maken en een glimlach gegarandeerd.

Download het kookboekje

Meer lezen? Registreer u gratis

Gezondheidsprofessionals krijgen als Danone Health-abonnee exclusieve voordelen: toegang tot onderzoek, nieuws en downloads, exclusieve voordeelacties, updates in uw mailbox.

Loading